SAHABAT

AGEN BARU - YOUNG, HANDSOME AND TALENTED

Welcome on board MOHAMAD HAFIZ BIN MOHAMED NOR!!
Taburan Kawasan Taklukan : KLCC dan sekitarnya, Jalan Ampang, Wangsa Maju, Setiawangsa dan kawasan sekitar Kuala Lumpu.. 
No Tel : 0193552584

  Amacam ade gaya YB x?? hehehe...

Tinggal lagi beberapa hari saje lagi utk promosi menjadi agen Public Gold dengan hanya bermodalkan RM20K.. Jadi jom kita pakat ramai-ramai merebut peluang keEMASsan ini.. 


Peluang menjadi pelabur + berniaga emas .Pada pendapat saya modal tersebut adalah sangat rendah bagi business emas ini. Satu peluang keemasan yang perlu diambil. Hanya bermodalkan RM20K dah boleh jadi Agen.. (mase saya jadi agen pada Dec 2009 sy bermodalkan RM39K) Banyakkan Beza!!

Dengan menjadi agen Public Gold anda boleh membeli dan menjual emas pelaburan Public Gold.


Emas pelaburan memang senang dijual. Very hot item


Gold Bar 20 gram, 50 gram dan gold coin 50 gram


Dinar Emas 1 Dinar, 5 Dinar dan 10 Dinar

Kebaikan menjadi agen Public Gold.

Memandangkan saya sendiri telah menjadi agen Public Gold, maka saya boleh bercerita tentang kebaikan menjadi agen dengan panjang lebar:

1. Produk Public Gold sangat senang dijual. Ini kerana Public Gold menjual emas pelaburan dengan harga yang lebih rendah berbanding harga kedai emas. Perbezaan diantara harga belian dan jualan sekitar 5% – 6% adalah sangat kecil.

2. Gold bar Public Gold tetap diterima walaupun calar dan bengkok, asalkan beratnya tetap sama. Jadi, peace of mind kepada pembeli emas Public Gold nie.

3. Stok yang sentiasa ada. Walau harga emas naik atau turun, kita tetap boleh order daripada Public Gold. Tak pernah mereka cakap stok tak ada. Stok sentiasa ada.

4. Agen diberi pamplet secara percuma oleh syarikat. Jadi senang nak buat promosi. Dengan pamplet, Senang sikit nak promote.

Faedah menjadi Agen – Komisyen jualan.


Dalam surat tawaran Public Gold memberi komisyen sebanyak 1.5% untuk jualan dan 0.3% untuk belian semula. Maksudnya, kalau anda order stok daripada Public Gold maka anda akan dapat komisyen 1.5% (daripada nilai jualan).

Jika anda menjual emas semula kepada Public Gold, maka anda akan dapat 0.3% komisyen (daripada nilai keseluruhan emas).


Tetapi jika anda pandai mengatur strategi, maka anda boleh mendapat komisyen yang lebih tinggi seperti 5% ke 6% untuk setiap jualan. Strategi ini telah saya ajarkan kepada pembaca jutawanemas yang menjadi agen.

Seronok bila dapat bantu orang buat duit nie…


Kesimpulan.
Bagi saya, ini adalah satu peluang yang sangat baik bagi anda memiliki perniagaan emas sendiri.

Jika anda mempunyai modal dan juga keinginan untuk mencari perniagaan yang menguntungkan, maka menjadi agen Public Gold merupakan pilihan yang baik. Bukan sekadar mendapat keuntungan, namun ini adalah peluang bagi anda untuk berkongsi ilmu berkenaan kepentingan emas dengan masyarakat di luar sana.


Saya amat gembira sekiranya dapat membantu anda menjadi usahawan emas yang berjaya!!
Apa tunggu lagi, rebutlah peluang ini sekarang!
Untuk keterangan lanjut atau bagaimana nak menjadi agen sila hubungi 
EDA di 012-2805481 / 012-6253023

No comments:

BUAT RENUNGAN

Abū Bakr ibn Abi Maryam reported that he heard the Messenger of Allah say: "A time is certainly coming over mankind in which there will be nothing (left) that will be of use (or benefit) save a Dinār (ie, a gold coin) and a Dirham (ie, a silver coin). [This prophecy clearly anticipates the eventual collapse of the fraudulent monetary system now functioning around the world.] (Musnad, Ahmad)